Altos de Rioja begyndte at lave vin i september 2006. ALTOS R PIGEAGE GRACIANO er produceret på en gård i hjertet af det bedste vinområde i Rioja Alavesa, lidenskabeligt anført af en gruppe erfarne fagfolk.
Med stor erfaring fra den spanske vinverden er Roberto San Ildefonso fra Finca Sobreño i Toro og Bienvenido Muñoz fra Bodegas Muñoz i La Mancha gået sammen med vinproducenten Jean-Marc Sauboua fra Bordeaux, for at skabe en række unikke og moderne Rioja-vine.
VINENS DNA:
Vinstokke: 40 år gamle
Fermenteringstemperatur: 25-30°C
Fermenterings- & macereringsperiode: 28 dage
Fadtype: 85% Fransk & 15% Amerikansk
Alder på fade: Nye fade
Fadlagringsperiode: 20 måneder
Serveringstemperatur: 16-18°C
Du kan se hele vores udvalg af Hvidvin under Vin & Spiritus - Vin - Hvidvin eller direkte HER